USD 32,40
EUR 35,15
ALTIN 2.325,29
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Büyükşehir’den kalpleri ısıtan ziyaret

Büyükşehir Belediyesi, kalpleri ısıtacak bir çalışmaya daha imza attı. Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji ve Palyatif servislerinin kapısını çalan Büyükşehir ekipleri, uzun yıllardır tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral desteğinde bulundu.

Büyükşehir’den kalpleri ısıtan ziyaret
24 Ocak 2023 | 16:00
Son Güncelleme:

Sosyal Belediyecilik alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yine kalpleri ısıtacak bir çalışmaya imza attı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji ve Palyatif servislerine bir ziyarette bulundu. Uzun yıllardır tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara moral desteğinde bulunan ekipler, birbirinden keyifli aktivelerle hastaların yüzlerini güldürmeyi başardı. Yanlarında getirdikleri enstrümanlarla hastalara mini bir konser de veren ekipler, onlarla sohbet ederek bol bol vakit geçirdi.

“Dertlerimize ortak olunması bizlere moral veriyor”

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden hasta yakınları ise, “Devletimizden Allah razı olsun. Hastanemizin tüm imkanları bizim için seferber ediliyor ve tedavimiz yapılıyor. Ama biz burada kendi derdimizle baş başa iken Büyükşehir Sosyal Hizmetler ekiplerinin ziyarete gelerek dertlerimize ortak olması, yalnızlığımızı paylaşması, bizlere moral vermesi eşsiz bir hizmet oldu. Başkanımız Ekrem Yüce ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun” ifadeleri kullanıldı.

Hastalarımıza moral ziyaretlerimiz devam edecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimiz tarafından tedavi gören vatandaşlarımıza yönelik ziyaretlerimiz tüm hızıyla sürmektedir. Son olarak Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji ve Palyatif servislerinde tedavi gören hastalarımıza yönelik ziyaretlerimiz, gerek hastalarımız gerekse hasta yakınlarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. 2 haftada bir ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilecek olan ziyaretler, hastalarımızın moral seviyesine destek olmak amacıyla çeşitli aktivitelerle devam edecektir” ifadeleri yer aldı.