USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.491,09
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Büyükşehir yaraları sarmaya devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları ile deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmaya devam ediyor. Bölgede aralıksız şekilde faaliyetlerini sürdüren SASKİ ekipleri bölgenin yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını onarmaya devam ediyor.

Büyükşehir yaraları sarmaya devam ediyor - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Adıyaman ve Hatay’da sürdürdüğü konteyner kent altyapı yapımlarının yanı sıra Kahramanmaraş’ın depremde zarar gören içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının da onarımını sürdürüyor.

Büyükşehir yaraları sarmaya devam ediyor - Sayfa 2

Yaşanan deprem felaketinden dolayı hasar alan yapıların bağlantılarını kesen ekipler, depremden etkilenmeyen yapıların zarar gören hatlarını onardıktan sonra sorunsuz şekilde vatandaşların hizmetine sunuyor.

Büyükşehir yaraları sarmaya devam ediyor - Sayfa 3

İçme suyu sıkıntısı yaşayan noktalarda ise bölgeye gönderilen su tankeri vatandaşların bulundukları noktalara içme suyu ulaştırmaya devam ediyor.

Büyükşehir yaraları sarmaya devam ediyor - Sayfa 4

Gerekli malzemeler ivedilikle sevk ediliyor

Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “Tüm ekip ve ekipmanlarımız ile depremin yaralarını sarmak için seferberlik halinde çalışıyoruz. Bölgede hizmet veren ekiplerimize gerekli malzemeleri ivedilikle gönderiyor ve çalışmaların bir dakika dahi aksamamasını sağlıyoruz. Rabbim yaşanan felaketin tekrarını yaşatmasın” ifadeleri kullanıldı.