USD 32,57
EUR 34,75
ALTIN 2.492,11
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Büyükşehir bayramda Binlerce Kişiyi Ağırladı

Sakaryalı vatandaşlar, yurt içinden ve yurt dışından gelen on binlerce kişi bayram tatilinde doğası, hizmeti ve mekânlarıyla şehrin incisi olan Büyükşehir'in tesislerini tercih etti.

Büyükşehir bayramda Binlerce Kişiyi Ağırladı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, "sosyal belediyecilik" anlayışıyla ağırlık verdiği kafe, restoran hizmeti ve donatı alanlarının inşasıyla şehirde hizmet sektöründe ciddi bir örnek haline geldi.

Büyükşehir bayramda Binlerce Kişiyi Ağırladı - Sayfa 2

İştiraki olan BELPAŞ şirketi üzerinden faaliyetlerini yürüttüğü kafe, restoran ve sosyal alanlarda maksimum memnuniyet ve bütçe dostu çalışmalar üzerinde yoğunlaşan Büyükşehir, özellikle son dönemde vatandaşlara tercih noktasında alternatif alanlar oluşturdu.

Büyükşehir bayramda Binlerce Kişiyi Ağırladı - Sayfa 3

Sakarya’yı keşfediyorlar

Doğanın kalbinde, tabiatın tam ortasında, havadar ve görsel zenginliğe sahip olan BELPAŞ mekânları on binlerce vatandaşın ilk tercihi oldu. Kent Park, Sakarya İl Ormanı, Acarlar Longozu, Sakarya Millet Kıraathanesi, Ormanpark, Karamanpark, Pamukova Esentepe Park, Uçak Kıraathanesi, Vagon Park ve tüm park işletmeleri bayram boyunca hizmet verdi.

Büyükşehir bayramda Binlerce Kişiyi Ağırladı - Sayfa 4

Yüzlerce çeşit kuşun bulunduğu, Doğa Koruma Milli Parklar tarafından "kesin korunan tabiat alanı" statüsünde olan longoz, Büyükşehir işletmesinde bayramın 3 gününde toplamda 10 binden fazla misafiri ağırladı.