USD 32,57
EUR 35,00
ALTIN 2.427,59
BIST100 9.722
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Burucu: 7 düvele karşı tek yumruk

Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ayşe Tuğba Burucu, ülkenin geleceğini Kumar masalarından, kumpaslardan, pusulardan ve bölücülerden kurtarmak için 14 Mayıs’ın çok önemli bir gün olacağını ifade ederek, “Bunun için tek yumruk olmalıyız. 7 düveli bir kez daha dize getirmek istiyorsak, her zamankinden daha fazla çalışmalıyız. Millet olarak bizi asla bölemeyecekler.” dedi.

Burucu: 7 düvele karşı tek yumruk - Sayfa 1

14 Mayıs seçimi

Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ayşe Tuğba Burucu, oldukça yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanları ve parti teşkilatlarını ziyaret eden Burucu, partililerle de sık sık bir araya geliyor ve düşüncelerini anlatıyor. 14 Mayıs seçimlerinin belki de yüzyılın en kritik seçimi olduğunu ifade eden Burucu, Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyenlere asla izin verilmemesi gerektiğini söyledi. Burucu, şer ittifakı karşısında herkesin uyanık olması ve birlikte hareket etmesi zorunluluğu bulunduğunu da vurguladı.

Burucu: 7 düvele karşı tek yumruk - Sayfa 2

‘Bölücülere izin vermeyeceğiz’

Bölücülerin, vatan hainlerinin, Türkiye düşmanlarının, kişisel hesaplarını ülkenin geleceğinin üstünde görenlerin, bugün bu konuda sabıkalı ülkeleri de arkalarına alarak emsali görülmemiş bir birliktelik yaptıklarını anlatan Burucu, “Öyle bir şey ki bölücülük uğruna, bugün birbirine küfredenler, yarın el ele tutuşup sokaklarda birlikte yürüyebiliyorlar. Dün birbirine ağır ithamlarda bulunup kendilerine pusu kurulduğunu söyleyenler, bugün hiçbir şey olmamış gibi şer ittifakının gereğini yapmaya devam ediyorlar. Bütün bunlara verilecek önemli bir cevap var. Milletimiz 14 Mayıs’ı bekliyor.” dedi.

Burucu: 7 düvele karşı tek yumruk - Sayfa 3

Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ayşe Tuğba Burucu, Belediye Başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile bir araya geliyor.