USD 32,52
EUR 34,80
ALTIN 2.421,59
BIST100 9.709
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bunu da gördük "Niye proje yapıyorsunuz?"

Sakarya’nın ismi ülke gündemine bazen olmadık haberlerle geliyor. Bu seferki de pes dedirtecek cinsten. Üstelik şehrin merkezi olan Adapazarı’ndan çıktı. Meclis’teki muhalefetin ‘Neden projeleri yapıyorsunuz’ şeklindeki yaklaşımı alay konusu oldu.

Bunu da gördük
08 Nisan 2021 | 11:03
Son Güncelleme:

Proje

Adapazarı Belediye Meclisi’nde son dönemlerde muhalefetin yaklaşımları çoğu zaman meclisin ciddiyetinin bozulması nedeniyle eleştiri alırken, son dönemlerde pes dedirtecek diyaloglar da yaşanıyor. Başta şehrin prestij projelerinden biri olan projeleri eleştiren muhalefet Başkan Işıksu’ya, ‘neden proje yapıyorsunuz’ diye eleştiriyor. Oysa ki ‘Neden proje yapmıyorsunuz’ şeklinde eleştirilmesi beklenmez miydi? Muhalefet, ‘Proje yapılmasın’ gerekçesinin altında ise pandemiyi gösteriyor.

Proje Beklemez

Başkan Mutlu Işıksu’nun ise bu eleştirilere yanıtı çok net oluyor. Başkan Işıksu’nun defalarca kez “Pandemi dolayısıyla sıkıntıda olan tüm hemşehrimizin yardımına zaten koşuyoruz. Bu konuda en ufak bir aksaklık yaşanmıyor. Bundan sonra da koşmaya devam edeceğiz. Ama hangi gerekçeyle olursa olsun Projeler bekler mi? Adapazarı’nın geleceğini düşünmek zorundayız” şeklindeki sözleri AK Partili Meclis üyeleri tarafından da destek görüyor.