USD 32,23
EUR 34,79
ALTIN 2.422,06
BIST100 10.056
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bülbül: Öncelik Cumhurbaşkanımızın

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Yüzyılın Seçimine Doğru programının konuğu oldu. Programda seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Bülbül, 3 hedeflerinin olduğunu ifade etti.

02 Mayıs 2023 | 11:06
Son Güncelleme:

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 12 gün kala 28. Dönem Sakarya Milletvekili adayları seçimin değerlendirmesini Haberfokus ve ANATV Dijital ortak yayınında Yüzyılın Seçimine Doğru programında yapıyor.

Gürkan Kılıç moderatörlüğünde yayınlanan programın bugünkü konuğu MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül oldu.

14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı olarak seçimi kazanacaklarını ifade eden Bülbül şu ifadeleri kullandı: “3 Hedefimiz var: Birinci hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın birinci turda seçimi alması. İkinci hedefimiz Cumhur İttifakı’nın mecliste temsil gücünün çoğunlukta olması, üçüncü hedefimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyunu en çoklaştırmak."

'Öncelik Cumhurbaşkanımzın'

"Sokakta giderken ya ne olursa olsun MHP’ye oy verin veya Cumhurbaşkanımızı anmadan bir oy istediğimiz baki değil. Biz diyoruz ki öncelikle Cumhurbaşkanımıza destek istiyoruz. 3. sırada partimiz geliyor. MHP’nin HDP’nin 63 vekilinin olduğu bir mecliste MHP’nin 48 vekili ile yer alması çok üzücü bir durum. MHP bu süreçte bir gelişme kat ederse bu Sakarya’nın Lehine olur Türkiye’nin lehine olur. Bizim milletimizden başka bir gündemimiz yok arka planda bir hesabımız da yok. MHP’nin bir yükseliş trendinde olduğunu ve bunun neticelerini alacağımızı planlıyoruz.”

"İyi bir listemiz var Sakarya’ya ülkemize iyi hizmet edebilecek arkadaşlarımız var inşallah bunun neticelerini olumlu bir şekilde görürüz."