USD 32,26
EUR 35,08
ALTIN 2.465,65
BIST100 10.320
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bülbül: Bunların kültüründe kasetlerle suçlamalar var

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, ANA TV Dijital ve Dolu Radyo’dan ortaklaşa canlı olarak yapılan Yüzyılın Seçimi programının konuğu oldu. Bülbül, “Evlatlarımızın kanı ellerinde olanlar, Cumhur İttifakı bizi bitirecek diyorlarsa tabi ki seçenek Cumhur İttifakı olmalı.” Dedi.

13 Mayıs 2023 | 13:44
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, ANA TV ve Dolu Radyo’dan canlı yayınlanan programda, moderatör Gürkan Kılıç’ın sorularını cevapladı.

Hendek Bayrak Tepe’den canlı olarak yayınlanan programda Bülbül, seçim süreci ve gündem hakkında bilgiler verirken merak edilenleri de cevapladı.

İşte Bülbül’ün açıklamalarından satır başları;

“Bunların kültüründe kasetlerle suçlama var”

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesine değinen Bülbül, “Türk demokrasisi bunların eline kalırsa çok kötü olur. Bunların kültüründe kasetlerle suçlama var. Kılıçdaroğlu bunun üzerinden Rusya’yı suçluyor. Bunu yaptıran sizsiniz. Her türlü itibar suikastını yapacağız diyenler bunlar.

FETÖ muharrem inceyi neden sıkıştırdı. Tayyip Erdoğan’ın seçilmesine yardımcı olacak diyedir. İnce’yi artık bu baskıya dayanamadım lanet olsun diyecek noktaya getirdiler.

Çankaya’da birinci sıraya Sadullah Ergün’ü koymaktansa İnce’yi koysalardı, kendi evlatlarına sahip çıkmış olacaklardı.” İfadelerine yer verdi.

“Çocuklarımız bize beddua etmesinler, dua etsin diye uğraşıyoruz”

Muhalefetin Selahattin Demirtaş’ın desteklenmesi sorusunu yanıtlayan Bülbül, “Buradaki saflığı gaflet olarak değerlendirmek gerek. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan karşıtlığınız bu kadar Türkiye düşmanlığına muhalifleri de katmaya çalışıyorlar. Bunlar yeter ki Erdoğan gitsin varsın Amerika Türkiye’de söz sahibi olsun derdinde. Şu an bu adamlara destek verdiğiniz zaman ne olursunuz. Kafanızda değerlendirin. Yarın bunlar Türkiye’ye çöktükleri zaman bizim çoluğumuz çocuğumuz bize dua mı eder, beddua mı eder bunu mutlaka gözden geçirsinler. Çocuklarımız bize beddua etmesinler, dua etsin diye uğraşıyoruz.” Şeklinde konuştu.

“Terör örgütleri Cumhur İttifakı bizi bitirecek diyorsa tabi ki seçenek Cumhur İttifakı olmalı”

Terör örgütlerinin kökünün kazındığına değinen Bülbül, “Terör ele başlarının en az ikisi üçü Cumhur İttifakı devam ederse sonumuz gelmiştir dedi. Hala bunun üzerine Cumhur İttifakı doğru seçenek mi diye soruyorlar. Evlatlarımızın kanı ellerinde olanlar, Cumhur İttifakı bizi bitirecek diyorlarsa tabi ki seçenek Cumhur İttifakı olmalı.

250’ye yakın terörist ikna yoluyla hukuk önüne çıktılar. Bunlar çok önemli gelişmeler. Bunlar terör örgütünün motivasyonunu yıkan gelişmeler. Biz kazanmaya çalışıyoruz. Hukuk önünde yargılansınlar diye çalışıyoruz.

Sınırımızın ötesinde petrol kuyularından petrol çıkartıldı. Ne yazık ki 14 mayısta burada kırılma yaşatmaya çalışan bir yapı var karşımızda.” İfadelerini kullandı.

“Milletimizin desteğine nail olmak çok büyük bir bahtiyarlık”

Son olarak Sakaryalılara seslenen Bülbül “Değerli hemşerilerime seslenirken öncelikle huzurlu ve sağlıklı seçim süreci olmasını arzu ediyoruz. Hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Her yaptığımız saha çalışmalarında bizleri bağrına bastılar. Milletimizin desteğine nail olmak çok büyük bir bahtiyarlık. Sakarya’mız vatanına milletine sadık olan bir ilimiz. Bu anlamda da bazı haksızlığa uğradığımız gördük. Biz bunlara karşı inşallah sandıkta cevap vereceğiz. Hürriyetimiz olmazsa hiçbir şeyin kıymeti olmayacak. Şu an bu sıkıntı içinde değiliz ama farklı tercih olursa sıkıntı içinde olacağız.” Dedi.