USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,11
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bu olayların hepsi 5 gün içerisinde oldu

Sakarya’da 15 ile 20 Aralık tarihleri arasında meydana gelen kanlı olaylar ağızları açık bıraktı. 5 gün içerisinde meydana gelen silahlı çatışma, yaralama ve kavga olaylarında 3 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi ise yaralandı.

Bu olayların hepsi 5 gün içerisinde oldu - Sayfa 1

Sakarya’da 5 gün içerisine meydana gelen silah ve bıçakların çekildiği 6 farklı olayda; 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi ise yaralandı. Yaşanan kanlı olaylar sonrası teyakkuza geçen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 30’un üzerinde şüpheliyi gözaltına aldı.

Bu olayların hepsi 5 gün içerisinde oldu - Sayfa 2

Oğlunu öldüren baba tutuklandı
15 Aralık Perşembe günü gece saatlerinde Arifiye ilçesi Abdibey Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana gelen olayda, alkollü şekilde eve gelen Kerim Türk (34), babasıyla yaşadığı tartışma esnasında aldığı bıçak darbesi neticesinde yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Polis ekipleri baba A.T.’nin yanı sıra o esnada evde bulunan anne F.T., kız kardeş B.T., erkek kardeş K.T. ile eşi B.T.’yi de gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden baba A.T. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu olayların hepsi 5 gün içerisinde oldu - Sayfa 3

İki mekan arasındaki silahlı çatışma
17 Aralık Cumartesi gece saatlerinde Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde iki alkollü eğlence mekanı sahip ve çalışanları arasında silahlı çatışma çıkmış, dakikalarca süren çatışmada Ahmet Toykar (21), M.Ş., C.Y., N.C., B.G., İ.K. ve T.K. isimli 7 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Ahmet Toykar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis ekipleri iki mekan ve yaralıların kaldırıldığı hastane önlerinde geniş güvenlik önlemleri almıştı. Güvenlik kameralarınca da saniye saniye kaydedilen olay sonrasında çatışmanın yaşandığı mekanda inceleme yapan polis ekipleri 30’a yakın kovan bulmuştu. 

Bu olayların hepsi 5 gün içerisinde oldu - Sayfa 4

20 şüphelinin gözaltına alındığı olayda kullanıldığı düşünülen 7 tabanca ve 2 tüfekte ele geçirilmişti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 17 şüpheli 5’i adli kontrol şartıyla olmak üzere serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, iki mekanda zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.