USD 32,37
EUR 34,96
ALTIN 2.325,48
BIST100 9.071
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bu Akşam ( 4 Ağustos Perşembe) Televizyonda Hangi Filmler Var?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte televizyonun sevilen dizileri sezon finali yaparak kısa süreliğine ekranlara ara verdi. Dizilerin yerine ise çeşitli yarışma programları, belgeseller ve filmler yayınlanmaya başladı. Peki Bu Akşam ( 4 Ağustos Perşembe) Televizyonda Hangi Filmler Var?

Bu Akşam ( 4 Ağustos Perşembe) Televizyonda Hangi Filmler Var?
04 Ağustos 2022 | 17:30
Son Güncelleme:

Herkül: Efsane Başlıyor filmi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, saat 20:00'da Kanal D ekranlarında.

Zeus'un oğlu Herkül, kim olduğundan habersiz uzun bir süre hayatını yaşar. Ancak kaderde zalim kralın hanedanlığına son verecek isim Herkül olacaktır. Herkül ya sevdiği kadınlar şehirden kaçacak ya da büyük bir kahraman olacaktır.

Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, saat 20:00'da ATV ekranlarında.

Parker, Avrupa'ya okul gezisine gider. Ancak hiç beklenmedik bir anda bulunduğu yere bir saldırı gerçekleşir. Parker, gezi sırasında hiç istemese de Mysterio ve Nick Fury tarafından işe alınacaktır.

Mayın filmi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, saat 21:15'te Beyaz TV ekranlarında.

Amerika Deniz Donanması'nda keskin nişancı olan Mike, arkadaşıyla bir göreve gönderilidir. Ancak arkadaşı hayatını kaybeder, Mike ise mayınlarla dolu bir çölün ortasında hayatta kalmaya çalışır.

Gol Kralı filmi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, saat 21:15'te FOX TV ekranlarında.

Sait, sokakta dolaşırken hiç beklenmedik bir zamanda Sevim'e aşık olur. Sevim ise zengin bir ailenin kızıdır ve futbol meraklısıdır. Sait, Sevim'den dolayı futbola merak sarar, ancak Sevim onla dalga geçer. Sait gözlerindeki bozukluğa rağmen iyi bir futbolcu olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Zor Ölüm 4 filmi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, saat 22:40'da ATV ekranlarında.

Eski polis memuru John McClane, eskisi gibi başarılı birisi değildir. Özel hayatı alt üst olan Johh, karısından ayrılmış ve alkole başlamıştır. Polis departmanında bilgisayar korsanlarını takip eden John, hiç beklenmedik olayların içerisinde kendini bulacaktır.

Ölümcül Takip filmi, 4 Ağustos Perşembe akşamı, saat 23:30'da Beyaz TV ekranlarında.

Amerikan Büyükelçiliği'nde çalışan Kate, oldukça hırslıdır. Ancak göreve başladığı ilk günden birçok talihsizlik yaşamıştır. Bombalı saldırısının ortasında kalan Kate, tek sorumlu olarak görülür. Kate, yetkililerden ve ajanlardan kaçmaya çalışırken, kendi adını da temize çıkarmaya çalışacaktır.