USD 42,51
EUR 49,60
ALTIN 5.775,87
BIST100 10.965

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Kaya, Bayrak Törenine Katıldı

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Bitlis Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Kaya, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve YKS hazırlık süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

17 Mart 2025 | 21:28
Son Güncelleme:
Bitlis Milli Eğitim Müdürü Kaya, Bayrak Törenine Katıldı - Sayfa 1

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Bitlis Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Tören sonrası öğrencilerle sohbet eden Kaya, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Kaya, Bayrak Törenine Katıldı - Sayfa 2

Öğretmenlerle de bir araya gelen Kaya, eğitim sisteminin daha güçlü ve öğrenci odaklı hale getirilmesi için atılan adımları anlattı. 

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Kaya, Bayrak Törenine Katıldı - Sayfa 3

Dijital okuryazarlık ve beceri geliştirme odaklı yeni eğitim modelinin önemine değinen Kaya, bireysel yeteneklerin ön plana çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Bitlis Milli Eğitim Müdürü Kaya, Bayrak Törenine Katıldı - Sayfa 4

YKS’ye hazırlanan öğrencilere destek çağrısı
Kaya, 12. sınıf öğrencilerinin YKS sürecinde daha fazla desteklenmesi gerektiğini belirterek, eğitimciler ve ailelerin bu süreçte öğrencilerin yanında olması gerektiğini ifade etti.