USD 32,47
EUR 34,74
ALTIN 2.438,97
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bisikletli zabıta timi göreve başladı

Büyükşehir Belediyesi bisikletli zabıta timi kurdu. Bisikletli timde görev alacak zabıtalarla bir araya gelen ve kullanacakları bisikletleri teslim eden Başkan Yüce, “İnsan ve doğa dostu bisikleti zabıta hizmetlerimizde de kullanmaya başlıyoruz." dedi.

Bisikletli zabıta timi göreve başladı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi insan ve doğa dostu bisikleti bir biriminde daha kullanmaya başlıyor. Belediye bünyesinde kurulan ‘Bisikletli Zabıta Timi’ bisiklet yolları başta olmak üzere şehirde gerçekleştirilecek zabıta hizmetlerinde görev başında olacak

Bisikletli zabıta timi göreve başladı - Sayfa 2

AKOM’da bisikletli timde görev alacak zabıtalarla bir araya gelen ve kullanacakları bisikletleri teslim eden Başkan Yüce, mesai arkadaşlarına başarılar diledi. Programda Başkan Yüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Ziya Cevherli, Zabıta Dairesi Başkanı Kemal Usta, daire başkanları ve basın mensupları yer aldı.

Bisikletli zabıta timi göreve başladı - Sayfa 3

Şehri yeniliklerle buluşturuyoruz

Şehri yeniliklerle buluşturmaya devam ettiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Kendimizi ülkemizdeki şehirlerle değil dünyayla karşılaştırıyoruz. Seracılık Mükemmeliyet Merkezi sayesinde topraksız ve örtü altı tarım konusunda dünyanın önemli merkezleriyle yarışıyoruz.

Bisikletli zabıta timi göreve başladı - Sayfa 4

Geliştirdiğimiz üretim modeli, seralar ve doku kültürü, laboratuvarları eliyle fidan, süs bitkisi ve peyzaj çalışmaları konusunda dünyadaki tüketim açığını kapatmaya talip oluyoruz. Sakarya Botanik Vadisini dünyanın en hoş kokulu ve en uzun yürüyüş güzergâhlarından biri haline getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.