Bisiklet Vadisi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına Hazır
Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, MTB Eliminatör Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, konserler ve etkinliklerle festival havası yaşanacak.
Sakarya’daki Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, 7 Haziran’da MTB Eliminatör Avrupa Şampiyonası ve 14 Haziran’da MTB Eliminatör Dünya Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak. Organizasyon öncesinde parkur, altyapı ve çevre düzenlemeleri tamamlandı.
Etkinlikler yalnızca yarışlarla sınırlı kalmayacak; Öykü Gürman ve Fettah Can konserlerinin yanı sıra sahne şovları ve çeşitli aktiviteler de katılımcılarla buluşacak.
7 Haziran Pazar günü Avrupa Şampiyonası ve Öykü Gürman konseri, 14 Haziran’da ise Dünya Kupası ve Fettah Can konseri gerçekleştirilecek. Her iki etkinlik için şehir merkezinden Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ne ücretsiz ulaşım sağlanacak.