USD 32,60
EUR 34,79
ALTIN 2.503,93
BIST100 9.479
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Bu akşam FOX ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Peri Masalı dizisinin başrollerinde sevilen oyuncular yer alıyor. İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizi hakkında araştırılmalar yapılmaya başladı. Peki, Bir Peri Masalı dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi nerede çekiliyor?
28 Eylül 2022 | 19:50
Son Güncelleme:

Merve Çolak’ın yönettiği Bir Peri Masalı dizisinin senaryosunu Deniz Akçay kaleme alıyor. Genç ve sevilen oyuncuları kadrosuda barındıran dizi FOX TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizide; her daim daha fazlasını hak ettiğini düşünen, lüks bir hayatı düşleyen Zeynep’in hikayesi ele alınacak.

BİR PERİ MASALI DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ:

Alina Boz - Zeynep
Taro Emir Tekin - Onur Köksal
Nazan Kesal - Harika Köksal
Hazal Filiz Küçükköse - Neslihan Köksal
Müfit Kayacan - Hamit Köksal
Mustafa Mert Koç - Zafer Köksal
Tülin Ece - Ümit Köksal
Baran Bölükbaşı - Alp
Kadir Çermik - Samet
Okan Urun
Şener Savaş
Canan Atalay

BİR PERİ MASALI DİZİSİ KONUSU:

Dizide sıradan bir hayat süren Zeynep, doğum gününde bir çanta dolusu para bulur. Bu gelişme Zeynep'in bütün hayatını değiştirecektir. Bulduğu parayı eski hayatını geride bırakmak ve kendine zengin bir imaj vermek için kullanmaya karar veren Zeynep, zengin ve bekar isimlerden Onur Köksal’ı hedef almaya ve hem onu hem de ailesini cezbetmeye karar verir. Ancak Zeynep'in bu isteği hiç de kolay olmayacaktır. Zeynep cemiyete girmenin masallarda olduğu kadar basit olmadığını ve geçmişinden kaçmanın da hiç kolay olmadığını görecektir.

BİR PERİ MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bir Peri Masalı dizisi, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekilmektedir.