USD 32,37
EUR 35,00
ALTIN 2.326,20
BIST100 9.120
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bilal Erdoğan, Sakarya'da öğrencilerle bir araya geldi

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Oğlu Bilal Erdoğan, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) bünyesinde düzenlenen SAÜFEST’te geldi. Erdoğan, Düzenlenen Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve Kariyer Festivali (SAÜFEST) kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Bilal Erdoğan, Sakarya'da öğrencilerle bir araya geldi
13 Mayıs 2022 | 17:14
Son Güncelleme:

HABER FOKUS

Erdoğan, Sakarya Üniversitesince (SAÜ) düzenlenen Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve Kariyer Festivali (SAÜFEST) kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Esentepe Kampüsü'ndeki Kitap Keyfi'nde gerçekleşen söyleşide konuşan Erdoğan, birçok konuda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz bize biçilmek istenen rolleri kabul etmeyeceğiz ve Türkiye'nin ekonomik olarak daha güçlü olması için çalışacağız." dedi.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı da olan Erdoğan, konfederasyon olarak farklı milletlere mal olmuş geleneksel oyunların yeniden canlanması, bilinirliklerinin artması ve yaygınlaşması için çalıştıklarını anlattı.

Gençlerin Türkiye'deki değerlere sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, ülkenin gelişmesi ve ilerlemesi için gençlerin katkı sunmasının gerekliliğine değindi. Erdoğan, Türk ve İslam medeniyetlerinin geçmişinde oldukça zengin birikimlere sahip olduğunu, geçmişe bakılarak ilerlemenin gericilik olmadığını ifade etti.