USD 32,39
EUR 35,06
ALTIN 2.326,79
BIST100 9.087
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bike Fest ateşi Tour Of Sakarya ile yandı

Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en prestijli kupalarını kapsayan Sakarya Bike Fest meşalesi, bu sabah "zaman yarışı" olarak bilinen Tour Of Sakarya ile yakılırken, nefes kesen yol bisikleti yarışının kazananı Sakarya Büyükşehir'in zamana meydan okuyan Rus pedalı Aliaksandr Bereznyak oldu.

Bike Fest ateşi Tour Of Sakarya ile yandı - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tarihi bir spor şölenine daha ev sahipliği yapmaya başladı. Bisiklet sporunda BMX, MTB ve Tour Of olmak üzere en büyük 3 organizasyonu yine Sakarya'nın oldu.

Bike Fest ateşi Tour Of Sakarya ile yandı - Sayfa 2

Büyükşehir'in girişimleriyle bir bisiklet merkezine dönüşen Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde Sakarya Bike Fest ismiyle başlayan büyük heyecanın ateşi bu sabah Tour Of Sakarya ile yakıldı.

Bike Fest ateşi Tour Of Sakarya ile yandı - Sayfa 3

Son yıllarda şehrin simge noktalarından geçerek sezonun en çok konuşulan yarışı olan Tour Of Sakarya'nın "zaman yarışı" olarak bilinen ilk etabı Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, Sakarya Valiliği ve Yenikent Bölgesi güzergahlarında koşuldu.

Bike Fest ateşi Tour Of Sakarya ile yandı - Sayfa 4

Dünya yıldızı sporcular vadiden start alarak 4.1 kilometrelik parkuru en hızlı tamamlamak için nefes kesen bir mücadele ortaya koydu.