USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bayraktar, "Anadolu Medya büyük bir eksikliği giderecek"

FİSKOBİRLİK Genel Başkanı Lütfi Bayraktar, Grup Anadolu Medya’yı ziyaret etti. Bayraktar ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Medya grubunun sadece Sakarya’da değil, bölgede ve Türkiye’de eksikliği gideceğini düşündüğünü söyledi.

Bayraktar,
15 Nisan 2021 | 08:39
Son Güncelleme:

Ziyaret

Bayraktar daha önce de birkaç kere ziyarete geldiğini belirtiği Medya Grubumuzun çalışmalarını yakın takip ettiğini söyledi. Yola çıkış amacı ve kuruluşunda görev alan kişileri tanıdığını ifade eden Lütfi Bayraktar, “Şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Sadece Sakarya’da değil, Türkiye’de bir eksikliği gideceğinizi düşünüyorum” diye konuştu.

Güçlü bir giriş

Grup Anadolu Medya’nın güçlü bir giriş yaptığını düşündüğünü de ifade eden Bayraktar, “Çok iddialı olabilir ama gördüğüm kadarıyla bu gurubun, halkın sesi olma, doğruları yazma ve kamuoyunu doğru bilgilendirme amacı ve hedefi olduğunu biliyorum ve bunu yapacaklarını da düşünüyorum.” Dedi.

Mazlumun sesi

Grup Anadolu Medya’nın mazlumun sesi olacağını da kaydeden Bayraktar, “Ben şahsen bir Sakaryalı olarak, bir bölge insanı olarak çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. En azından, hani derler ya mazlumun sesi olma, doğru adresi olma yolunda önemli bir adım olarak görüyorum ben Anadolu Medya Grubunu. İnşallah hayırlı olur. Çok tebrik ediyorum sizi..” diyerek sözlerini sonlandırdı.