USD 42,51
EUR 49,54
ALTIN 5.765,39
BIST100 11.007

Başkan Yusuf Alemdar: “Sakarya’da Hizmet İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen oturuma iştirak etti. Başkan Alemdar, Sakarya’da hizmet siyaseti ve vatandaşlarla gönül köprüleri kurarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

10 Aralık 2024 | 16:40
Son Güncelleme:
Başkan Yusuf Alemdar: “Sakarya’da Hizmet İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz” - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Yusuf Alemdar: “Sakarya’da Hizmet İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz” - Sayfa 2

Başkan Alemdar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun şekilde Sakarya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Yusuf Alemdar: “Sakarya’da Hizmet İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz” - Sayfa 3

“Eser ve Hizmet Siyaseti”

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Siyaset her şeyden önce gönülleri fethetme işidir” sözlerine vurgu yapan Başkan Alemdar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi vatandaşlarımızla aramızda gönül köprüleri kuracak, eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz. Her daim sahada vatandaşlarımızla birlikte olmaya, onların taleplerine kulak vermeye, birliğimizi ve beraberliğimiz koruyarak, samimiyet ve gayret içerisinde şehrimize hizmet sunmayı sürdüreceğiz. Şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yusuf Alemdar: “Sakarya’da Hizmet İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz” - Sayfa 4

Cumhurbaşkanını Karşılama Hazırlıkları

Başkan, 13 Aralık Cuma günü Sakarya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek programlara tüm vatandaşları davet etti.