USD 32,54
EUR 34,92
ALTIN 2.439,65
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Yüce’nin son durağı Söğütlü

Başkan Yüce, 14 Mayıs seçimi çalışmaları kapsamında bu kez Söğütlü Maksudiye Mahallesi’nde vatandaşlara “doğru tercih” vurgusu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Refahın devam etmesi, ulaşımda, savunma sanayiinde, eğitimde, sağlık alanlarında gayemizin gerçekleşmesi için 14 Mayıs’ta Maksudiye’nin tam desteğini istiyoruz” dedi.

Başkan Yüce’nin son durağı Söğütlü - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 14 Mayıs seçimleri öncesinde çalışmalarını Söğütlü Maksudiye Mahallesi ve Küçük Söğütlü’de sürdürdü. Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Selçuk Kurt ile birlikte Söğütlü’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yüce, esnaf ve kıraathaneleri ziyaret ederek esnafla sohbet etti.

Başkan Yüce’nin son durağı Söğütlü - Sayfa 2

Türkiye Yüzyılı gibi bir gayemiz var

Ekrem Yüce, “Veremeyeceğimiz sözler, nutuk atmaya gelmedik zaten şehrimizde yaptığımız işler ortada. Karşılıklı görüşmeye, eksiklerimizi tamamlamaya, göremediklerimizi söylemeniz için geldik. Türkiye Yüzyılı gibi bir gayemiz var, adım adım bunları gerçekleştiriyoruz. Refahın devam etmesi, ulaşımda, savunma sanayiinde, eğitimde, sağlık alanlarında gayemizin gerçekleşmesi için 14 Mayıs’ta Maksudiye’nin tam desteğini istiyorum. Çünkü Türkiye Yüzyıl’ında Sakarya’nın önemi çok büyük. Elektrikli Milli Tren, Altay Tankı, Sakarya Gaz Sahası son dönemde Sakarya imzasıyla gördüğümüz birçok devrim niteliğinde proje var. Şahlanma için 14 Mayıs’ı milat görüyoruz” dedi.

Başkan Yüce’nin son durağı Söğütlü - Sayfa 3

Hayaller bir bir gerçek oluyor

Sakarya’da gerçekleştirilen hizmetlere atıfta bulunan Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak bizde enerji sektöründeki açığı kapatmak için güneş enerjisi sistemlerini hizmete alıp Cumhurbaşkanımızın başlattığı enerji arzının kapatılması çabalıyoruz. Modern tarım yöntemleri kullanarak geliştirdiğimiz Seracılık Mükemmeliyetçilik Merkezi, UTÇEM projelerimiz ile modern tarıma ayak uyduruyoruz. Melen Botanik Vadisi ile ürettiğimiz aromatik bitkilerle ihracat yapıp ülkemize katma değer katıyoruz. Sakarya’yı modern şehir standartlarına ulaştırdık. Tarım, sanayi ve spor alanlarındaki gelişimlerimiz ile şehrimizi dünya şehirleri arasına soktuğumuza inancım tam” ifadelerini kullandı.