USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Yüce’den hafızlık icazeti alan öğrencilere tebrik

Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık eğitimini tamamlayan 186 öğrenci için 2. Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

Başkan Yüce’den hafızlık icazeti alan öğrencilere tebrik - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Şehit Bülent Yurtseven İmam Hatip Ortaokulunda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için düzenlenen 2. Hafızlık İcazet Merasimine katıldı.

Başkan Yüce’den hafızlık icazeti alan öğrencilere tebrik - Sayfa 2

 Merasime Başkan Yüce’nin yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İl Müftüsü Hasan Başiş, MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet İşleyen, MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ve öğrencilerin velileri katıldı.

Başkan Yüce’den hafızlık icazeti alan öğrencilere tebrik - Sayfa 3

Serdivan Spor Salonunda düzenlenen merasimde 186 öğrenci hafızlık icazetlerini aldı. Merasim toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Başkan Yüce’den hafızlık icazeti alan öğrencilere tebrik - Sayfa 4

Sevinçleri yüzlerinden okunuyor

Hafızlık İcazet Merasiminde öğrencilere ve velilere seslenen Başkan Ekrem Yüce, “Bugün icazetlerini alarak hepimizin özendiği o makama hafızlık tahtına kavuşan kardeşlerimi tebrik ederim. Allah mübarek etsin. Hafız anne-babası olacak kardeşlerimin gururu, mutluluğu, sevinci yüzlerinden okunuyor. İnşallah bu dünyada evlatları için yapabilecekleri en değerli şeylerden birini yapmış oldular. Değişen dünyaya ve bakış açılarına rağmen manevi değerlerinden kopmadan kendisini yetiştiren, yaşadığı çağı anlayan ve bu çağ yönlendirmek için mücadele veren genç kardeşlerimi yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bu kardeşlerimiz kendilerini geliştirecekler ve ülkemizin son yirmi yılda yakaladığı ivmeyi, yerli ve milli üretim hamlesini, savunma sanayi başarısını daha da ileriye taşıyacaklardır” diye konuştu.