USD 32,46
EUR 34,70
ALTIN 2.435,60
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Yüce: İnsanlığın gözü, kulağı ve dilisiniz

Büyükşehir Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde şehrin gelişimine katkı sunan tüm gazetecileri misafir etti. Her bir yayın temsilcisi, muhabir ile görüşerek gününü kutlayan Başkan Ekrem Yüce, gazetecilik mesleğinin insanlık için önemine değindi. Yüce, "Bilgiyi dürüstçe yazan gazeteciler bu ülke için çok kıymetli bir iş yapıyor. Şehrimizin ve Türkiye'nin yarınlarına katkı sunan her bir basın emekçisinin günün kutlu olsun" dedi.

Başkan Yüce: İnsanlığın gözü, kulağı ve dilisiniz - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel bir davet programı gerçekleştirdi. Şehrin yarınları için çalışan, Türkiye'nin attığı başarılı adımlarda katkısı bulunan gazeteciler yemek organizasyonunda misafir edildi. Yayın kuruluşlarının genel yayın yönetmenlerini, temsilcilerini, muhabirlerini ve çalışanlarını bizzat ağırlayan Başkan Ekrem Yüce, toplantıda gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekti.

Başkan Yüce: İnsanlığın gözü, kulağı ve dilisiniz - Sayfa 2

Gelişen, üreten bir Sakarya

Yüce, misafirlerin bulunduğu masaları tek tek ziyaret ederek her bir basın mensubunun gününü kutladı. Şehri temsil eden gazetecilerle Sakarya'nın gelişen, üreten ve kazandıran şehir olması için ürettikleri projeleri değerlendiren Yüce, şehirde aktif görev yapan her bir gazetecinin ciddi bir sorumluluk aldığını ifade etti.

Başkan Yüce: İnsanlığın gözü, kulağı ve dilisiniz - Sayfa 3

Programa Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, Sakarya Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği Başkanı Remzi Adıyaman, Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Temsilcisi İbrahim Çorbacı, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Yücel Velioğlu ve birçok yayın kuruluşunun yetkilisi eşlik etti.

Başkan Yüce: İnsanlığın gözü, kulağı ve dilisiniz - Sayfa 4

Açılış konuşmasında, bilgiyi ve gelişmeyi dürüstçe, en doğru şekilde aktaran gazetecilerin gerçekten kutsal bir görev icra ettiğine değinen Yüce, Sakarya'nın başarısı için yazılan her yazı, yapılan her iş için teşekkür etti.