USD 32,60
EUR 34,79
ALTIN 2.497,39
BIST100 9.451
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Yüce: Hedef daha da ileriye gitmektir

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve'yi adım adım gezerek esnafı ziyaret etti, vatandaşların kapısını çaldı ve kahvehanede çay sohbeti yaptı. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla tarımı, teknolojiyi ve sosyal yaşamı ayağa kaldırma gayretiyle çalışacaklarını belirten Yüce, Geyve'den destek istedi. Başkan Yüce, "Hedef daha da ileriye gitmektir; siz de hazırsanız Geyve'yi şahlandıralım" dedi.

Başkan Yüce: Hedef daha da ileriye gitmektir - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 14 Mayıs öncesi şehrin dört bir yanında vatandaşla bir araya geliyor. AK Parti milletvekili adayları, belediye başkanları ve partililerle birlikte sokakta Türkiye Yüzyılı hedeflerini anlatan Başkan Yüce, son olarak Geyve'de Bözören, Çengel ve Safibey Mahallesi'ni gezdi.

Başkan Yüce: Hedef daha da ileriye gitmektir - Sayfa 2

Tek tek ziyaret etti

Vatandaşların kapısını çalan, esnafları tek tek ziyaret eden ve kahvehanelerde vatandaşla çay sohbeti yapan Başkan Yüce, Sakarya ve Geyve için yeni dönem projelerinden bahsetti.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yüce, 14 Mayıs'ta yapılacak tercihin şehrin geleceği için çok önemli olduğunu anlatırken, "Siz de hazırsanız eğer şahlanış döneminde, Geyve'yi şahlandıralım istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Yüce: Hedef daha da ileriye gitmektir - Sayfa 3

Dünya ülkesi Türkiye

Tarımda, teknolojide, turizmde ve sosyal yaşam projelerinde dünya trendlerini takip ederek en doğru hamleleri yapmaya çalıştıklarını belirten Yüce, Türkiye'nin bu kritik viraj sonrasında AK Parti hükümetiyle emeklerin karşılığını alacağını söyledi.

Yüce, "Yapılacak gerçekten çok işler var. Teknolojide dünyayla yarışıyoruz, ulaşımda dünyayla yarışıyoruz, havacılık sektöründe dünyayla yarışıyoruz, sanayi sektöründe dünyayla yarışıyoruz. Türkiye artık sanayi ülkesi, Türkiye bir turizm ülkesi, Türkiye bir tarım ülkesi. Modern hayatı ve teknolojiyi takip edeceğiz. Hedef daha da ileriye gitmektir.  Vermiş olduğunuz destekle elimizdeki imkânları seferber ederek, çok daha iyi noktalara götürmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Yüce: Hedef daha da ileriye gitmektir - Sayfa 4

“Birlikte şahlandıracağız”

Geyve'ye ve tüm ilçelere eksiksiz bir hizmet için hassas davrandıklarını anlatan Yüce, "Talep sizden gelecek. Talepleriniz gelsin, bu talepleri değerlendirelim, fırsat bu fırsattır. 4 yıl geçiverdi. Bölgenin kalkınması için ne tür proje ve destek istiyorsanız ben yapmaya hazırım. Eğer sizler de hazırsanız gelin buraları tekrar şahlandıralım inşallah. Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Sakarya, bu yüzyıla yakışan tarımın kalbi Geyve'yi birlikte inşa edeceğiz. Memleket için ömrünü adamış bir lidere, asırlık hedefleri için yetkiyi verelim" dedi.

Başkan Yüce, kendisine eşlik eden Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ile birlikte Büyükşehir'in projesi Safibey Ürün Toplama Merkezi'ni ziyaret eden Yüce, çiftçinin sorunlarını dinleyip onlarla fotoğraf çekildi.