USD 32,56
EUR 34,88
ALTIN 2.436,69
BIST100 9.718
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Yüce çalışmaları inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, rekreasyon çalışmasının devam ettiği Çark Caddesi'nin trafiğe açık bölümündeki gece çalışmaların incelerken, “Sakarya’mıza yeni bir sembol mekan kazandırıyoruz ve çok yakında hizmete açacağız" dedi.

Başkan Yüce çalışmaları inceledi - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, deprem bölgesindeki çalışmaların yanı sıra şehir genelindeki hizmetlerin denetimini de aksatmadan gerçekleştiriyor.

Başkan Yüce çalışmaları inceledi - Sayfa 2

Adıyaman Altınşehir ve Hatay İskenderun'daki konteyner kentin kurulum sürecini ve bölgedeki faaliyetleri yerinde takip eden Yüce, Sakarya'daki son işlemlerin kontrolü için geldi.

Başkan Yüce çalışmaları inceledi - Sayfa 3

Bölge ticareti gelişecek

Dün gece saatlerinde sahaya çıkan Yüce, rekreasyon projesinin başladığı Çark Caddesi'nin Dr. Nuri Bayar Ortaokulu ile Millet Bahçesi arasındaki bölümündeki çalışmaları yerinde gördü. Bölgedeki esnafı da tek tek ziyaret eden Yüce, talep ve istekleri dinledi. Çözüm odaklı bir çalışma yürüteceklerini ifade eden Yüce, projenin bölge ticaretine de ciddi katkı sunacağını ifade etti.

Başkan Yüce çalışmaları inceledi - Sayfa 4

Caddedeki yürüyüş alanlarının genişletildiği, desenli yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve peyzaj alanlarının yapıldığı projeyi baştan sona inceleyen Yüce, "Süratle tamamladığımız bu alan Sakaryalıların yeni sosyal mekânı haline dönüşecek" vurgusu yaptı.