USD 32,56
EUR 34,92
ALTIN 2.443,45
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Tever: Grup Anadolu Medya basına yeni bir soluk getirecek

Grup Anadolu Medya’nın, açılışı yapıldı. Programda konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Grup Anadolu Medya’ya başarılar diledi ve basına yeni bir soluk getireceğini belirtti.

Başkan Tever: Grup Anadolu Medya basına yeni bir soluk getirecek
13 Mayıs 2022 | 16:41
Son Güncelleme:

Bünyesinde Ana TV Dijital, 95.5 frekansında yayın yapan Dolu Radyo, Haber Fokus ve Adayorum haber siteleri ile E-Gazeten dijital gazeteyi barındıran Grup Anadolu Medya A.Ş. resmi açılış programını gerçekleştirdi. 1,5 yıl önce kurulan ancak açılışı pandemi koşulları dolayısıyla ertelenen Grup Anadolu Medya’nın Serdivan’da bulunan medya binasında gerçekleşen açılışta yoğun katılım yaşandı.

Ev sahipliğini Grup Anadolu Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzunoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Haldızoğlu, Beşir Beşiroğlu, Genel Müdür Safa Polat ve Yayın Yönetmeni İbrahim Bulut’un yaptığı açılışta Sakarya protokolü bir araya geldi.

Açılış programında konuşan Tever, Grup Anadolu Medya’ya başarılar diledi ve Sakarya basınına yeni bir soluk getireceğini belirtti.

Tever, Grup Anadolu Medya'nın dijital yayıncılık ve bünyesinde barındırdığı haber mecralarına bizzat şahit olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Dijital yayıncılık hayatına başlayan Grup Anadolu Medya’nın açılışını yapıyoruz. Grup Anadolu Medya’nın Sakarya’mıza hayırlar getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Tabi ben daha önce Safa Polat arkadaşımız ile birlikte burada bir canlı yayın gerçekleştirmiştik ve çok keyifli olmuştu. Biz daha önce konuşmacılar olarak dijital yayıncılığın yeni dönemde önemli olduğunu bizzat şahitlik ettik ve vatandaşımıza haberi ulaştırma noktasında en hızlı platform olarak artık karşımıza çıkmaktadır. Burada görünen durumda çok kıymetli yönetim kurulu başkanımız ve üyeleri var onlara başarılar diliyorum. Ancak arka kısımda yani mutfakta çalışan çok güçlü bir ekip var, onlar da vatandaşa haber aktarması konusunda çok hızlı bir şekilde yol almaya çalışıyorlar ben onlara da başarılar diliyorum. Ben basın camiamıza yeni bir soluk getireceğine inandığım Grup Anadolu Medya’ya başarılar diliyorum ve hem Sakarya’mıza hem de ülkemize hayırlar getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum. Tekrar sizleri saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Hayırlı mübarek olsun inşallah.”