USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN TEŞEKKÜR

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’ın katılımlarıyla gerçekleşen coşkulu programların ardından vatandaşlara teşekkür etti.

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN TEŞEKKÜR - Sayfa 1

Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar’ın katılımlarıyla gerçekleşen programların ardından Çaybaşıyeniköy, Kayalar Reşitbey ve Kamışlı Mahallelerine teşekkür etti.

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN TEŞEKKÜR - Sayfa 2

BAĞRINA BASTI

Başkan Rahmi Şengül, “Biz büyük bir aileyiz. Çaybaşıyeniköy, Kayalar Reşitbey ve Kamışlı bu akşam evladını, kardeşini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Yusuf Alemdar’ı bağrına bastı” dedi.

 

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN TEŞEKKÜR - Sayfa 3

DAİM OLSUN

Başkan Şengül, “Bu akşam bu güzel buluşmada emeği geçen herkesi tebrik ediyor, Rabbim’den birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum. Hemşerilerimize söz veriyoruz ki; Erenler için aşkla çalışacak, güvenlerini asla boşa çıkarmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN RAHMİ ŞENGÜL’DEN TEŞEKKÜR - Sayfa 4

PROGRAM

Düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ve Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri katıldı.