USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Özen Romanlarla iftarda buluştu

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, her yıl olduğu gibi bu yılda Romanlar Gününe ilçede bulunan roman vatandaşlarla iftarda buluştu.

Başkan Özen Romanlarla iftarda buluştu
10 Nisan 2023 | 11:00
Son Güncelleme:

Rabbim, kardeşliğimizi daim eylesin

Başkan Özen, davete katılım sağlayan ilçenin kültürel zenginliklerinden birisi olan Roman vatandaşlarla tek tek ilgilendi. İftar öncesi yemeklerin dağıtımına yardımcı oldu. Okunan ezanın ve edilen duaların ardından oruçlar açıldı. Başkan Özen; “Sizlerle her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Nisan’da bir araya geldik. İlçemizin güzel renklerinden birisi olan sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman bizlere destek verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Çok şükür ki bugün de aynı sofra etrafında bir araya geldik. Roman kardeşlerimize iftar davetimize gösterdikleri samimi ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle toplumsal mozaiğimizin en önemli unsurlarından olan Roman kardeşlerimizin 8 Nisan Dünya Romanlar Günü ’nü bir kez daha kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Rabbim, kardeşliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

İftara Sapanca MHP İlçe Başkanı Gökhan Alemdar ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarı Ali Çömlekçi, Sapanca Romanları Yardımlaşma- Dayanışma Dernek Başkanı, yönetim kurulu ve çok sayıda vatandaş düzenlenen iftar yemeğine katıldılar.