USD 32,56
EUR 34,86
ALTIN 2.426,32
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Özen Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Arkan, Fen İşleri Müdürü Tuncay Akın, Belediye Muhtarlık Ofisinden Muhammed İlter, Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yıldız ve muhtarlar katıldı.

Başkan Özen Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
16 Aralık 2022 | 15:37
Son Güncelleme:

Başkan Özen, “Sapanca Belediyesinin gerçekleştirdiği ya da gerçekleştireceği projeler noktasında mahalle muhtarlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Sizler sayesinde mahallelerimizdeki sorunları masaya yatırıyor, çözümleri de yine birlikte üretiyoruz. Görevde olacağımız süre boyunca sorunlarınız sorunumuz, acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz olacaktır. Söz verdiğimiz gibi, asla başınızı öne eğdirmeyeceğiz. Temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz. Sizlerle birlikte yapacak daha çok işimiz var. Belediyenin kaynaklarını en doğru şekilde kullanarak makul ve mantıklı projeleri hayata geçirerek mahallelerimize hizmet ediyoruz. Vatandaşların iyi gününde kötü gününde, sevincinde, hüznünde ilk müracaat ettiği insanlar ve onların yanında olan kişilersiniz. Sizler, değerli muhtarlarımız bizler için kıymetlisiniz. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olduğunuzu görmek bizleri onurlandırıyor. Vatandaşımıza en kısa sürede hizmet verebilmek adına birlikte canla başla çalışmaya inşallah devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Özen, mahalle muhtarlarını tek tek dinledi ve çözüm noktasında gerekenin en kısa sürede yapılacağını belirtti.