USD 32,19
EUR 34,99
ALTIN 2.514,92
BIST100 10.887
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Köse, “Her Mahallemiz Bizim İçin Ayrı Kıymetli

AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı Mahalle Koordinatörleri, Mahalle Başkanlarıyla buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Köse, yaptıkları Çalışmaların Erenler için önemli olduğunu belirtti.

Başkan Köse,  “Her Mahallemiz Bizim İçin Ayrı Kıymetli
07 Şubat 2022 | 16:09
Son Güncelleme:

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse’nin talimatıyla mahalle koordinatörleri mahalle başkanlarıyla buluşmalarını sürdürüyor. Tabakhane, Bağlar, Yeşiltepe, Hacıoğlu, Tuapsalar, Tepe mahalle, Kamışlı, Değirmendere, Hasanbey, Sarıcalar, Küpçüler, Alancuma, Kozluk Mahallerinin Başkanlarıyla buluşan koordinatörler, Erenler için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini belirtti.

GÖNÜLDEN RAZIYIZ

Mahalle Başkanlarıyla buluşmalarını değerlendiren koordinatörler, ilçede hummalı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, mahalle başkanları aracılığıyla her bir vatandaşa dokunduklarını dile getirdi. Koordinatörler, “Erenlerimizin her bir mahallesinde iz bırakmaya gönülden razıyız, diyerek çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

YOLDAŞIMIZ MİLLETTİR

Mahalle Koordinatörlerine ve mahalle başkanlarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen AK Parti Erenler İlçe Başkanı Köse, “Biz çalışmaya gönülden razıyız. Toprağa ne verirsen sana onun meyvesini verecektir. Bizlerde mahsulümüzü almak için durmadan çalışıyoruz. Her zaman dediğim gibi #YoldaşımızMillettir, biz onların elinden tuttuğumuz sürece inanıyoruz ki onlar bizi yalnız bırakmayacaktır. Bizlere kışın sıcaklığını, hafta sonunun samimiyetini yaşatan mahalle halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Erenler’ imizin her Mahallesi bizim için ayrı kıymetli ve değerli, bu yolda bizimle beraber olan Koordinatörlerimize ve Mahalle Yönetimimize ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik bütünlüktür” ifadelerini kullandı.

Konular: Sakarya