USD 32,52
EUR 34,79
ALTIN 2.422,11
BIST100 9.709
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Kılıç'tan Öğretmenler Günü ziyareti

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy ilçedeki öğretmenleri okullarında ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Başkan Kılıç'tan Öğretmenler Günü ziyareti - Sayfa 1

Geleceğimizin Mimarları

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki öğretmenleri okullarında ziyaret etti. Program kapsamında ilk olarak Yücel Ballık Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Fevzi Kılıç, öğretmenlere çiçek ve hediye verdikten sonra, öğretmenlerin gelecek neslin mimarı olduğunu ifade ederek,

Başkan Kılıç'tan Öğretmenler Günü ziyareti - Sayfa 2

“Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize yılda sadece 1 gün değil her gün önem veriyoruz. Hepimiz okul sıralarından geçtik, hayatlarımızda derin izler bırakan ve bugün ülkemize faydalı işler yapmamızı sağlayan öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Nesillerimizin her anlamda sağlıklı ve ahlaklı yetişmesi sizlerin elinde. Bu yüzden kısa bir ziyaret gerçekleştirerek hem hal hatır soralım hem de öğretmenler gününüzü kutlayalım istedik. Pandemi sebebiyle kapsamlı bir Öğretmenler Günü kutlaması yapamıyoruz fakat önümüzdeki yıla pandeminin bitmiş olmasını umudederek öğretmenlerimize güzel bir eğlence düzenlemeyi planlıyoruz. Öğretmenler Gününüzü can-ı gönülden kutluyor, meslek hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. ” dedi.

 

Başkan Kılıç'tan Öğretmenler Günü ziyareti - Sayfa 3

Anne Baba Edasıyla Yetiştiriyorsunuz

Başkan Kılıç daha sonra beraberindekilerle beraber Nurettin Tepe İlköğretim Okuluna ziyarette bulundu.

Başkan Kılıç'tan Öğretmenler Günü ziyareti - Sayfa 4

Öğretmenlerle sohbet eden ve isteklerini dinleyen Başkan Kılıç’ın konuşmalarından sonra, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy öğretmenler gününün önemine değinerek şunları kaydetti; ‘Öğretmenlik zor bir meslek olmakla birlikte, kutsal da bir meslektir. Siz değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.