USD 32,20
EUR 35,01
ALTIN 2.500,70
BIST100 10.644
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Kılıç'a belediye önünde tören

Dün makamında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Erenler belediye Başkanı Fevzi Kılıç için Erenler Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

21 Haziran 2023 | 15:30
Son Güncelleme:

Fotoğraf - Video: Meltem SÜT / Gürkan Can KAYA

Bir dönem AK Parti Sakarya İl Başkanlığı da yapan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç makamında fenalaştı. Kalp krizi geçiren Başkan Fevzi Kılıç’a ilk müdahale çalışanlar tarafından yapıldı.

Ambulansa alınan Başkan Kılıç hastaneye kaldırıldı. Resüsitasyon odasında müdahale edilen Başkan Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aramızdan ayrılan Başkan Kılıç için bugün Erenler Belediye binası bahçesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Burada Kılıç için dua edilerek helallik istenildi.

Törene Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve personelleri, siyasetçiler, Kılıç’ın ailesi ve yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninin ardından Başkan Kılıç, ikindi namazına müteakip Tozlu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Serdivan Aile Mezarlığında toprağa verilecek.