USD 32,32
EUR 35,07
ALTIN 2.282,29
BIST100 9.007
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Karakullukçu Meclis Üyeleriyle Asfalt Şantiyesinde bir araya geldi

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, yeni yılın ilk mesai gününde Belediye Garajında Arifiye Belediyesi Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Karakullukçu Meclis Üyeleriyle Asfalt Şantiyesinde bir araya geldi
02 Ocak 2023 | 16:43
Son Güncelleme:

Yakın zamanda yapımı tamamlanan ve hizmete giren asfalt şantiyesi önünde hatıra fotoğrafı çekilen Meclis Üyeleri, Veysel Ünlü’ nün okuduğu dua ile asfalt şantiyesinin Arifiye’ye hayırlı olmasını diledi.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; ” Günün ilk mesai gününde meclis üyelerimiz ile birlikte meclis toplantısının ardından belediye garajında bir araya gelerek asfalt şantiyemizi yerinde inceledik. Seçim beyannamemizde vatandaşımıza verdiğimiz sözlerden biri olan asfalt şantiyemizi hizmete sokmanın gururunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yaz asfalt sezonuyla birlikte birçok mahallemizin asfalt ihtiyacını karşılayacağız. Bugün burada aynı zamanda belediye garajımız biliyorsunuz yeni alanına geçti. Eski 4-5 dönümlük alan içerisinde şimdi 16 dönümlük alana geçiş yaptık. Burada beton santralimiz, Taş eleme ocağımız, Kaynak Atölyemiz, Asfalt şantiyemiz, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personel lokallerimiz ve araç garajımız bulunuyor. Kendi betonumuzu ve asfaltımızı ürettiğimiz gibi aynı zamanda taş eleme işlemlerini de buradan yapıyor, alt yapı hizmetlerimiz için gerekli malzemenin çoğunu buradan karşılıyoruz. İnşallah bu sene içerisinde, ilçemizin birçok mahallesinde alt yapı ve yol çalışmalarımıza yoğun şekilde devam edeceğiz "dedi.