USD 32,36
EUR 35,03
ALTIN 2.325,28
BIST100 9.126
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Işıksu: Biz her an, her zaman milletimizleyiz

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Akif Adnan Dizer, Kürşat Kılıç ve Rahmi Can Şeşen bir kez daha Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Esnaf, STK ve mahalle buluşmaları gerçekleştirilirken programları değerlendiren Başkan Işıksu, “Kıymetli adaylarımızla biz her an, her zaman milletimizleyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılına hazırız.” dedi.

Başkan Işıksu: Biz her an, her zaman milletimizleyiz - Sayfa 1

Adım Adım Adapazarı

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, şehrin her noktasında gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adapazarı seçim programları kapsamında Akif Adnan Dizer, Kürşat Kılıç ve Rahmi Can Şeşen esnaf, STK ve mahalle buluşmaları gerçekleştirdi. Program kapsamında Zirai Aletler Sanayii, Süpürgeciler Sitesi, Adnan Menderes Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Fabrika Caddesi, Harmanlık Caddesi, Hal Caddesi, İtfaiye Caddesi, Orta Garaj, Lüleci ve Yavuz Sokak ile Bosna Caddesi’nde esnaf ziyaretleri; Karaman Spor Kompleksi ve Millet Bahçesi’nde gençlerle buluşma programları; Kayrancık, Salmanlı, Işıklar, Yeşilyurt, Abalı ve Bayraktar’da ise mahalle buluşmaları gerçekleştirildi. Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Başkan Işıksu: Biz her an, her zaman milletimizleyiz - Sayfa 2

Dizer: “Tam Bağımsız Türkiye İçin”

Şehrin kalbi Adapazarı’nda çok bereketli programlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, “Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, İlçe Başkanımız Samet Çağlayan ve değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Şehrin kalbi Adapazarı’mızda programlarımız dolu dolu geçiyor. Teknofest kuşağı ile yerli savunma sanayimizi güçlendirmek, yerli otomobilimizi dünyaya kabul ettirmek ve enerjide tam bağımsız güçlü Türkiye'nin gür sesini daha da yükseltmek için hep birlikte doğru adımlarla yola devam.” diye konuştu.

Başkan Işıksu: Biz her an, her zaman milletimizleyiz - Sayfa 3

Kılıç: “Türkiye Yüzyılı İçin”

Adapazarı programlarında gösterilen teveccüh için teşekkür eden Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, “Adapazarı’mızda her programımız çok bereketli geçiyor. Kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Doğru adımlarla yola devam etmek, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa etmek ve daha nice eserlerle hizmet siyasetini sürdürmek için aşkla çalışıyor, Doğrusu AK Parti diyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Işıksu: Biz her an, her zaman milletimizleyiz - Sayfa 4

Şeşen: “Gençlerin Yüzyılı İçin”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençliğe verdiği önemi vurgulayan Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen ise “Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ağabeyimiz ve dava arkadaşlarımızla şehrin kalbinde çeşitli ve oldukça bereketli programlar gerçekleştirdik, genç arkadaşlarımızla buluştuk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta gösterdiği gibi gençlerimizin siyaseti ve Teknofest kuşağı olarak yeni atılımlara hep birlikte imza atmak ve Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa etmek için 14 Mayıs'ta güçlü bir zafer kazanacağız.” dedi.