USD 32,58
EUR 34,99
ALTIN 2.456,67
BIST100 9.754
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Işıksu Ada Hayatı anlattı: Yüreğimizi, cesaretimizi, azmimizi ortaya koyduk

Adapazarı'nın vizyon projesi ‘Ada Hayat'ı anlatan Başkan Işıksu, “Bizim bu konudaki öğretmenimiz bu konudaki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Burada yüreğimizi ortaya koyduk, cesaretimizi ortaya koyduk, azmimizi ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.

Başkan Işıksu Ada Hayatı anlattı: Yüreğimizi, cesaretimizi, azmimizi ortaya koyduk
18 Kasım 2022 | 14:45
Son Güncelleme:

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Gazeteci Raif Ugan’ın Eski belediye binası, Hilmi Kayın iş merkezi, yıkılan SAKVA ve HALKBANK binaları ile üçgen parsel olarak adlandırılan bölgeyi kapsayacak olan Adapazarı Belediyesi’nin vizyon projesi Ada Hayat ile ilgili sorularını cevapladı.

Adapazarı'nın çehresini değiştirecek Ada Hayat'ı anlatan Başkan Işıksu, projenin nasıl ortaya çıktığını ve sürecinin nasıl ilerlediğini şu sözlerle anlattı:

“Bizim bu konudaki öğretmenimiz bu konudaki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hayatına baktığınız zaman yapacağı işlerde önce yüreğini ortaya koyar, sonra azmini ortaya koyar, Sonra çalışkanlığını ortaya koyar ve fedakarlığını ortaya koyar. Bizde yaptığımız çalışmalarda bunu ortaya koymaya çalıştık. Aslında işin özeti bu, biz ondan gördüğümüzü şehrimize yansıtmaya çalışıyoruz naçizane.”

“Burada yüreğimizi ortaya koyduk, cesaretimizi ortaya koyduk, azmimizi ortaya koyduk, çalışkanlığımızı ortaya koyduk, fedakarlığımızı ortaya koyduk. Biz bunun için zaten seçildik. Sayın Cumhurbaşkanımız bizi bunun için aday gösterdi, bu şehir bunun için seçti bizi. Evet bu projeyi hiç yapmasak çalışmaya devam edeceğiz yolu, parkı, asfaltı, diğer projeleri hepsini yapabiliriz. Yaptığımız bütün işlerde taahhütlerimizi geliştirerek yapmaya çalışıyoruz.”

Hep bir adım öteye hep daha ileri düşünerek, daha ileriye taşıyarak yapmaya çalışıyoruz. Tabi bunu tek başımıza yapmamız imkansız bu ekip işi, çok iyi bir ekibimiz var. Bu ekiple biz inşallah yol almaya da devam edeceğiz.”