USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

“Başkan İshak Sarı, Belediye Personeli ile İftarda Bir Araya Geldi”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediye personeli ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

“Başkan İshak Sarı, Belediye Personeli ile İftarda Bir Araya Geldi”
27 Nisan 2022 | 12:53
Son Güncelleme:

Belediye personeli ve aileleri ile düzenlenen iftar programına AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları, personeller ve aileleri katıldı.

Karasu Belediyesi personeline bir konuşma yapan Başkan İshak Sarı; “Yaklaşık üç yıldan beri güzel ve başarılı hizmetlere siz değerli çalışma arkadaşlarımızla imza attık. Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tabi ki geçen yıllarda da birlikte olmak isterdik ama maalesef pandemi nedeniyle 2 yıl bu tür programları düzenleyemedik” dedi.

Tüm Belediye personeline çalışmalarından ve göstermiş oldukları gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı İshak Sarı; “Ben gerçekten böyle bir ekiple çalışmaktan son derece mutluyum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyor, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum. Ayrıca bu akşam bizlerle birlikte olan AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Recep Uncuoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.