USD 32,51
EUR 34,96
ALTIN 2.430,25
BIST100 9.805
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Gündoğdu'dan örnek olacak aşı teşviki

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Covid-19 salgını mücadele kapsamında aşının önemine dikkat çekmek için 18-25 yaş arası gençlere yönelik kampanya düzenledi. Başvuruda bulunan gençler arasında 30 kişi kura ile belirlenerek, Başkan Gündoğdu eşliğinde İstanbul Turu yaptı.

Başkan Gündoğdu'dan örnek olacak aşı teşviki
14 Eylül 2021 | 16:45
Son Güncelleme:

TARİHİ YERLER GEZİLEREK BOĞAZ TURU YAPILDI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 1-10 Eylül tarihleri arasında ilk aşısını olan 18-25 yaş arasında bulunan gençlere yönelik İstanbul Turu kampanyası düzenledi. Kampanyaya 100’ün üzerinde genç başvuruda bulundu. Kura çekimi ile belirlenen 30 genç, Başkan Gündoğdu tarafından İstanbul Turu ile ödüllendirildi. 12 Eylül Pazar günü düzenlenen ve Başkan Gündoğdu’nun da eşlik ettiği İstanbul Turu kapsamında sırasıyla; Panaroma 1453, Topkapı Sarayı, Kutsal Emanetler Müzesi, Miniatürk, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Camii ziyaret edilerek Boğaz Turu yapıldı.

Başkan Gündoğdu gençlerle sık sık diyalog halinde bulundu ve yakından ilgilendi. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden gençler, Başkan Gündoğdu’ya teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesi talebinde bulundular.

‘BU HASTALIĞA KARŞI EN GÜÇLÜ SİLAHIMIZ AŞI’

Geziye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Gündoğdu, “gençlerimizi aşıya yönlendirmek amacıyla Toplum Sağlığı Merkezimiz ve İlçe Devlet Hastanemiz ile kampanya düzenledik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle İstanbul’da tarihi mekanları gezerek Boğaz Turu yaptık. Unutmayalım ki aşı şuanda bu hastalıkla mücadelede elimizdeki tek silahtır ve bu silahı iyi kullanmalıyız. Devletimiz aşı konusunda çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Dünyada aşıya kolay ve ücretsiz ulaşabilen nadir ülkelerden biriyiz. Bunun kıymetini bilelim ve aşı olalım. Aşı olan gençlerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Özellikle bu süreçte gösterdikleri yoğun çabadan dolayı sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Gündoğdu, aşıya teşvik amacıyla bu tür kampanyalara destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.