USD 32,34
EUR 34,78
ALTIN 2.387,39
BIST100 10.263
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BAŞKAN GÜNDOĞDU'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında bayramların sevgi, huzur ve paylaşımın olduğu mübarek günler olduğunu vurgulayan Başkan Gündoğdu, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Başkan Gündoğdu, belediye ekiplerinin bayram boyunca hizmet vermeye devam edeceğini de belirtti.

BAŞKAN GÜNDOĞDU'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
27 Haziran 2023 | 14:24
Son Güncelleme:

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, bayramların özünde sevgi, huzur ve paylaşımın olduğunu belirterek bayramlarda yoğun olarak hissedilen bu güçlü toplumsal değerlere hayatın her anında sahip çıkılması dileğinde bulundu.

Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmesi için ekiplerin bayram boyunca çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Gündoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi: “İslam âlemi olarak, bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu sevinci yaşatan Yüce Rabbimize hamdolsun. Kurban, Allah yolunda samimiyetin, fedakârlığın, cömertliğin ve teslimiyetin ifadesidir. Bayramlar; sevinçleri ve paylaşmayı büyütme mevsimidir. Bayram; insanları birbiri ile kaynaştıran, dargın gönülleri barıştıran mübarek bir zaman dilimidir. Bizler de köklü tarihi ve kültürel mirasıyla hoşgörü ve barış merkezi olan güzel ilçemizin, daha mutlu ve huzurlu gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği değerleri kazanarak yarınlara yürümesi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Gündoğdu şöyle devam etti:

Bayramlaşmalar toplumda kardeşlik ruhunun pekişmesi için en güzel vesilelerdir. Bayramlaşmanın ilkini, bizden hayır dua bekleyen, kabristanlıklardaki geçmişlerimizle yapmalıyız. Kur’an okuyarak, dua ederek onların ruhlarını şâd etmeliyiz. Ardından sevgi ve ilgiye muhtaç mahzun gönüller, umarsız ve yalnız kimselerle bayramlaşmalı, bayram neşemizi onlarla paylaşmalıyız. Kurban ikramlarıyla maddi durumdan yoksun olan kardeşlerimizi de sevindirmeliyiz. Bu vesileyle idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Aziz vatanımız için şehit düşen kahramanlarımızı şükran, minnet ve rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Başta Şehit ve Gazi ailelerimiz olmak üzere hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.”