USD 32,34
EUR 34,81
ALTIN 2.393,53
BIST100 10.277
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Gündoğdu'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gündoğdu mesajında, herkesin birer engelli adayı olduğunu ve farkındalığın insanlık vazifesi olduğuna dikkat çekti.

Başkan Gündoğdu'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
03 Aralık 2023 | 14:33
Son Güncelleme:

Engelli vatandaşların karşılaştıkları zorluklarda onları her an iyi anlamaya çalışıp destek olunması gerektiğine işaret eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu mesajında şunları aktardı:

“Her insan birer engelli adayıdır gerçeğini asla unutmayalım. Bu bilinçle engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı faktörleri göz ardı etmemeliyiz. Pozitif ayrıcalıklarla destek olmamız gereken engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının çözümünü etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirmek, sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak ve hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak ortak görevimizdir. Bu manada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, farkındalık oluşturulması ve bizim için çok özel olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına önemli bir gündür. Özel vatandaşlarımızın sorunlarını en aza indirmek ve çözüm üretmek her şeyden önce insani sorumluluğumuzun doğal bir sonucudur. Ferizli Belediyesi olarak “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” bilinciyle hareket eden sosyal belediyecilik anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürmeleri için gayret edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Hiçbir engelin seçim olmadığını anımsatıp, her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını temenni ediyorum. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”