USD 32,60
EUR 34,83
ALTIN 2.491,52
BIST100 9.506
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BAŞKAN GÜNDOĞDU'DAN “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Gündoğdu mesajında, engellilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini ya da farkındalığını bir güne sığdırırsak yanlış yaparız. Bu farkındalığı 1 gün değil, 365 gün sürdürmeli ve onların her zaman destekçisi olmamız gerektiğini vurguladı.

BAŞKAN GÜNDOĞDU'DAN “3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI
02 Aralık 2022 | 12:58
Son Güncelleme:

Engelli vatandaşların karşılaştıkları zorluklarda onları her an iyi anlamaya çalışıp destek olunması gerektiğine işaret eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu mesajında şunları aktardı:

“Her insan birer engelli adayıdır gerçeğini asla unutmayalım. Bu bilinçle engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Pozitif ayrıcalıklarla destek olmamız gereken engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının çözümünü etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirmek, sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak bizlerin ortak vazifesidir. Hayatlarını zorluklar içinde idame ettirmeye çalışan ve birçok sıkıntıya göğüs geren engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız ve engelliler için atılan her adım sadece engelli vatandaşlarımız için değil kendimiz için de atılmış kadar önemlidir. “Tohum toprağa, engelli topluma emanettir” bilinciyle hareket eden sosyal belediyecilik anlayışına sahip olarak engelli vatandaşlarımızın mutlu bir yaşam sürmeleri için gayret edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Tüm yerel yönetimleri farkındalık noktasında duyarlılıklarını ortaya koymaya davet ediyoruz. O zaman engellilerin sorunlarını en aza indiren toplum haline dönüştürebiliriz. Bu düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”