USD 32,51
EUR 34,82
ALTIN 2.489,49
BIST100 9.547
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

BAŞKAN GÜNDOĞDU’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
23 Kasım 2022 | 13:16
Son Güncelleme:

Başkan Gündoğdu, yayınladığı kutlama mesajında, öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan en onurlu mesleklerden biri olduğunu söyledi.

Öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu hatırlatan Başkan Gündoğdu, görevlerini kayıtsız şartsız büyük bir sorumlulukla yerine getiren öğretmenlerin gününü tebrik ederek şunları kaydetti:

“Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yetiştiren, verdikleri eğitimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakâr temsilcileridir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakârca çalışmakta, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadırlar. Dolayısıyla, ülkemizin her yönden gelişmesine vesile olmaktadırlar. Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakarlıkla çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır. Ülkemizin hedeflerine ulaşmasında, 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirmesinde de öğretmenlerin emeklerinin çok önemli payı olacaktır.

Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, icra etmiş oldukları kutsal görevlerinde başarılar diliyorum”