USD 32,59
EUR 34,79
ALTIN 2.509,20
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

BAŞKAN GÜNDOĞDUDAN 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA GÜNÜ MESAJI

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, milletinin ve vatanının bağımsızlığı için girdiği her mücadeleyi askeri ve siyasi dehasıyla zaferle taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN GÜNDOĞDUDAN 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA GÜNÜ MESAJI
09 Kasım 2022 | 12:04
Son Güncelleme:

Atatürk’ün dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker ve saygın bir lider olduğunu hatırlatan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, mesajında şunları kaydetti:

“Anadolu topraklarından silinmek istenen aziz milletimizin başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandıran Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak yeni bir çığır açmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştır. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımızın bölünmez bütünlüğü için her türlü düşman ve tehlikeye karşı mücadelemiz son nefesimize kadar sürecektir. Ülkemiz son 20 yılda hükümetimizin gerçekleştirdiği büyük reform ve yatırımlarla, her alanda bölgesinin ve dünyanın güçlü bir ülkesi olduğunu ispat etmiştir. Dünya’da mazlumların umudu olan Türkiye, ideal ve ilke ile yoluna devam etmektedir. Bugün geldiğimiz noktada Atatürk’ün temelini attığı modern Türkiye’nin daha da yükselmesi için çalışıyor, bugünün ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin tesisi yolunda azim, cesaret ve kararlılıkla ilerliyoruz. Milletimizden aldığımız güçle Türkiye Yüzyılını inşa edecek, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum”