USD 32,59
EUR 34,84
ALTIN 2.499,37
BIST100 9.662
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Gündoğdu, esnaf ve vatandaşlara aşure ikram etti

Ferizli Belediyesi, Muharrem Ayı dolasıyla her yıl geleneksel hale getirilen Aşure Etkinliği düzenledi. Belediye tarafından hazırlanan aşureler, ilçe Pazar girişinde vatandaşlara ve esnaflara ikram edildi.

Başkan Gündoğdu, esnaf ve vatandaşlara aşure ikram etti
24 Ağustos 2021 | 16:29
Son Güncelleme:

Aşure kazanının önünde oluşan kuyruklar ile Muharrem ayının bereketi paylaşıldı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş vatandaşlara birlikte aşure dağıttı.

Aşure ikramına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, geleneklerin devam ettirilmesinin sıcak bir duygu oluşturduğuna dikkat çekerek, Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu’ya bu geleneği devam ettirmesinden dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

Bereketin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olan “Aşure Günü”nün milletimiz ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Gündoğdu,

”Bizleri bir Muharrem Ayına daha eriştiren rabbimize hamd-u senalar olsun. Muharrem ayı dolayısıyla bugün hemşehrilerimize aşure ikram ettik. Aşure Günü’nün birlik, dayanışma ve paylaşma duygularını hep beraber yaşadık. Aşure, tüm farklılıkların bir araya gelerek ayrı bir güzelliği, ayrı bir lezzeti ortaya çıkardığı mesajını verir. Rabbim birçok malzemeyi içerisinde barındıran aşuredeki lezzeti, birlik ve beraberliği hayatımıza yansıtsın. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.“

ifadelerini kullandı.