USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan görüntüleri paylaştı

Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Meclis toplantısı sonrasında Esnaf Odası Başkanı ve bir grup pazarcı ile bir araya geldiği toplantıda, Kapalı Pazaryeri projesi ile ilgili ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan görüntüleri paylaştı
15 Nisan 2021 | 10:45
Son Güncelleme:

Pamukova için büyük bir eksikliği giderecek olan Kapalı Pazaryeri projesi ile ilgili ayrıntılar belli olmaya başladı. Başkan Güven Övün, projenin bazı görsellerini işte bu video ile sosyal medyasından paylaştı.

Sosyal Medya Hesabından paylaştı

Başkan Övün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Meclis toplantısı sonrasında Esnaf Odası Başkanı ve bir grup pazarcı esnafımızla belediyemizde bir araya gelerek, son gelişmeleri değerlendirdik. Yapılan görüşmede Kapalı Pazaryeri projemiz ile ilgili görselleri de esnaflarımızla paylaşma imkanı bulduk” dedi.

Büyük kolaylık getirecek

Pamukova’nın çehresini değiştirecek ve pazarcı esnafı ile vatandaşa yılın her ayında, mevsim şartları ne olursa olsun büyük kolaylık getirecek olan projeye karşı birkaç esnafın kararsız duruşu bulunuyor. Daha önce yapılan tüm ilçelerde ve şehir merkezindeki mahallelerde büyük kolaylık getiren kapalı Pazar yerleri, pazarın kurulduğu günlerin dışında da aktif olarak sosyal, kültürel ve acil durumlarda kullanılabiliyor. Pazaryerleri, başta ulaşım ve otopark rahatlığı, temizlik ve diğer sebeplerden ötürü, şehir merkezlerinin civarında yapılıyor. Pazaryerlerinin yapıldığı bölgeler de ayrıca bir cazibe merkezi haline geliyor.