USD 32,48
EUR 34,94
ALTIN 2.436,67
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluştu, tavsiyeler verdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve üniversite öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluştu, tavsiyeler verdi - Sayfa 1

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, üniversiteli gençler ile bir araya geldi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Sakarya’da bulunan üniversitelerin öğrenci temsilcileriyle düzenlenen yemekte buluşan Başkan Yüce, gençler ile buluşmanın ve gençlerden aldığı enerjinin kendisine güç verdiğini belirtti.

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluştu, tavsiyeler verdi - Sayfa 2

Maltepe Park Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Başkan Yüce’nin yanı sıra Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle ülke gündemi ve geleceğe dair hasbihal eden Başkan Yüce, gençlere güveninin ve inancının tam olduğunu ifade etti.

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluştu, tavsiyeler verdi - Sayfa 3

Hem bugünlerin hem yarınların sahibisiniz

Gençlere hitap ederken tavsiyelerde de bulunan Başkan Yüce, “Klasik anlayışta gençler yarınların sahibi olarak kabul ediliyor. Ben buna bir ekleme daha yapmak istiyorum. Bu anlayışla hareket ederek şehrimizi gençlerimizle birlikte yönetmek için Genç Katılımlı Proje Atölyesi ve Sakarya Dijital Yönetim Merkezi projelerini en yakın zamanda hayata geçireceğiz. Gençler aslında bugünün de sahipleridir.

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluştu, tavsiyeler verdi - Sayfa 4

Maltepe Park yanına Yazılım Park projesi de en kısa zamanda gençler için hayata geçirilecek. Hepiniz anne babalarınızdan mutlaka duymuşsunuzdur. Biz sizin için, sizin iyiliğiniz için çalışıyoruz diye. Buradan bakıldığında bizim bugünkü adımlarımızı da şekillendiren sizlersiniz. Yani hem bugünün hem de yarının esas sahibi sizlersiniz. Ben gençlik yıllarımı o zamanki heyecanımı düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor. Dünyayı yerinden oynatacak güce sahipsiniz arkadaşlar. Biliyorum ki kendinize ve geleceğinize dair hayalleriniz var. Sizlerden ricam hayallerinizden vazgeçmeyin.  Size bir abi tavsiyesi; insan kıymetini yabana atmayın. İnsana saygı duymalı, hoşgörülü olmalı, kimsenin hakkını yememeliyiz. Bizler kardeşiz” dedi.