USD 32,51
EUR 34,84
ALTIN 2.439,38
BIST100 10.083
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Çelik Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik'e protokol, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Başkan Çelik Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor
16 Nisan 2024 | 12:53
Son Güncelleme:

TEBRİK ZİYARETLERİ’NİN İLKİ HALDIZOĞLU’NDAN

Başkan Çelik’i bayram sonrası ilk mesai gününde ziyaret eden AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, hayırlı olsun dileklerini iletti. Seçim sürecinde beraber yol yürüdüğü dava arkadaşı Haldızoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyetini dile getiren Başkan Çelik, kendisinin nezdinde tüm teşkilat üyelerine destekleri ve tebrikleri için teşekkürlerini bildirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’ı ağırlayan Osman Çelik, sporun eğitici ve öğretici, sosyal ve aile yaşamındaki belirleyici etkilerinin bilinciyle kararlı bir şekilde yeni spor alanlarını faaliyete açacaklarını belirterek spor şehri Serdivan vizyonuyla alakalı sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. İl Müdürü İnanç ise Başkan Çelik'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

İŞ ADAMLARINDAN ZİYARET

Önceki dönem Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve şehrin önemli iş insanları Tekin Toçoğlu ve Abdullah Ünal’ı makamında ağırlayan Başkan Osman Çelik, kendilerinin bilgi, birikim, tecrübe ve duruşlarıyla şehrin siyaset ve iş hayatının örnek şahsiyetleri olduklarını belirterek ziyaretleri için teşekkür etti.

EN GÜZEL HİZMETİ SUNACAĞIZ

Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Remzi Adıyaman ve beraberindeki heyet ile bir araya gelerek tebrikleri kabul eden Başkan Çelik, "Serdivan için hayallerimiz, hayata geçirmek istediğimiz projeler var. İnşallah projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Halkımızın beklentilerini boşa çıkarmamak adına tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışacağız" ifadelerini kullandı.

KÜLTÜR MOZAİĞİ SERDİVAN

Devamında Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAIDER) Başkanı Gürsel Baltacı ve beraberindekileri ağırlayan Başkan Çelik, “Hemşeri derneklerimizle birlikte, ilçemizin zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda da hemşeri derneklerini önemsiyoruz. Görev süremiz boyunca iş birliklerini devam ettireceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.