USD 42,51
EUR 49,58
ALTIN 5.793,67
BIST100 11.007
Başkan Alemdar: "Vatandaşımızın istemediği bir konuya müsaade etmeyiz" - Sayfa 2

Patlamalar İncelemeye Alındı
Başkan Alemdar, taş ocağında yapılan patlamalarla ilgili de gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Bölgedeki muhtarlar ve halkla görüşerek durumu değerlendirdiklerini aktaran Başkan Alemdar, “Biz kesinlikle vatandaşımızın istemediği bir konuya müsaade etmeyiz” dedi.

Başkan Alemdar: "Vatandaşımızın istemediği bir konuya müsaade etmeyiz" - Sayfa 3

Empati Vurgusu
Taş ocağı projesini savunanlara empati yapmaları çağrısında bulunan Başkan Alemdar, “Biz kesinlikle vatandaşımızın istemediği bir konuya müsaade etmeyiz. Daha önceki Ferizli ziyaretimizde, buradaki taş ocağıyla ilgili çalışmaya karşı olduğumuzu söyledik. Tüm muhtarlarımıza ifade ettik. Orada yaşayan insanlara zarar verecektir bu iş. Yapılan patlatmalarla ilgili incelemeleri yaptık. Ferizli'ye gittiğimizde de orada kesinlikle böyle bir şeye müsaade etmeyeceğimizi söyledik. Taş ocağındakilerin de empati yapması gerekir. Orada yaşayanları kendi ailesi gibi düşünürlerse anlayacaklardır” şeklinde konuştu.

Başkan Alemdar: "Vatandaşımızın istemediği bir konuya müsaade etmeyiz" - Sayfa 4

Son Karar Netleşti
Başkan Alemdar’ın açıklamaları, Ferizli’de kurulması planlanan taş ocağına yönelik belediyenin kesin tavrını ortaya koyarken, vatandaşların endişelerinin dikkate alınacağını bir kez daha vurguladı.