USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Alemdar: Ülkemizin geleceğine katkıda bulunacağınızı unutmayın

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar seçime 11 gün kala Sakaryalılarla bir mektup paylaştı. Alemdar mektubunda Ülkemiz ya güvensiz bir yapının insafına kalacak, ya da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü vizyoner ve dirayetli liderliğinde emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edecektir” dedi.

03 Mayıs 2023 | 17:53
Son Güncelleme:

HABERFOKUS

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar seçime 11 gün kala Sakaryalılarla bir mektup paylaştı.

İşte Başkan Alemdar’ın o mektubu;

Kıymetli Hemşerilerim,

Hafızası olmayan milletler nereden geldiklerini bugün nerede durduklarını ve nereye gideceklerini bilmezler. 1980’lerde günlük yaşamın bir parçası haline gelen askeri darbe ve siyasi istikrarsızlığın yüksek enflasyon ve döviz kurundaki dalgalanmaları, ekonomiye vurulan büyük darbeleri, temel gıdalara ulaşabilmek için saatlerce beklenen kuyrukları çoğumuz hatırlıyoruz.

1990’larda da manzara çok farklı değildi. Ekonomik ve siyasi krizleri sağlık sisteminde uygulanan yanlış politikalar, ilaç kuyrukları, hastanelerde rehin kalan hastalar, yaşanan terör olayları büyükten küçüğe hepimizi olumsuz etkiledi.

2000’lere geldiğimizde tüm bu sıkıntılar AK Parti’nin iktidara gelmesiyle son buldu. İlaç kuyruklarında doktor seçme özgürlüğüne, parasızlık nedeniyle okul bırakmaktan ücretsiz kitap hakkına kadar sağlık, eğitim ve ekonomik alanlarda yeni reformlar yapıldı. Böylece IMF memurları tarafından yönetilen ekonomide borçlarını sıfırlayan Türkiye’ye doğru yeni bir dönem başladı.

Son 20 yılda ülkemizde gerçekleştirilen büyük değişim ve gelişimler hepimizi gururlandırmaktadır. Ülkemiz dünya çapında birçok alanda söz sahibi oldu. Bugün geldiğimiz nokta gerçekten büyük bir başarıdır. Ancak daha yapılacak çok işimiz var. Tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmak Birbirimize kenetlenerek çalışmaya ve mücadele etmeye devam etmeliyiz.

Ülkemizin bu gelişim sürecinde bize düşen en önemli görevlerden biri de ülkemiz ve milletimiz için doğru tercihler yaparak geleceğimize yön vermek olacaktır. Oy kullanarak ülkemiz ve milletimizin geleceğine katkıda bulunacağınızı unutmayın. Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok nettir. Ülkemiz ya güvensiz bir yapının insafına kalacak, ya da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü vizyoner ve dirayetli liderliğinde emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edecektir. Türkiye Yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi.