USD 32,48
EUR 34,90
ALTIN 2.430,82
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak”

Başkan Adayı Alemdar, Erenler’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Küpçüler Yeni Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Erenler Sakarya’mızın parlayan bir yıldızı olacak. Sakarya Nehri’yle birleşen spor alanları, sosyal tesisleriyle farklı bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak” - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmaları kapsamında Küpçüler ve Yeni Mahallede vatandaşlarla buluştu. Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel ve coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Alemdar’a, Dernek Başkanı Tanyel ziyaretleri için teşekkür etti.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak” - Sayfa 2

Programda Erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, Erenler MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı eşlik etti.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak” - Sayfa 3

Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde hizmet edeceğiz

Konuşmasında hizmet ve eser siyasetinin devam edeceğini belirten AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, “22 yıldır bu kardeşlik coğrafyasında hizmet ediyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yılda aynı şekilde Cumhur İttifakı’na yakışır bir şekilde hizmet edeceğiz. Büyükşehir belediyesinde Yusuf başkanımız ve Erenler belediyemizde Rahmi başkanımızla hizmet ve eser siyaseti devam edecektir. Bu konuda kalbiniz müsterih olsun” dedi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “Erenler Sakarya’nın parlayan yıldızı olacak” - Sayfa 4

Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer, “Küpçüler işi bitirmiş. Cumhur İttifakı’nda olmayanlar bizde ittifakın adayıyız diyorlar. Bizim adayımız belli. Bizim adayımız sahada. Sizlerden Yusuf başkanımıza ve Rahmi başkanımıza güçlü desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.