USD 32,23
EUR 35,14
ALTIN 2.464,44
BIST100 10.320
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak”

Serdivan Kemalpaşa Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Alemdar, “Bugün Kemalpaşa’nın kararını vermiş olduğunu görüyorum. Cumhur İttifakı’na en güçlü şekilde desteği Kemalpaşa’nın sunacağına inanıyorum. İnşallah 31 Mart gününe kadar sokak sokak gezmeye, kapıları çalmaya, hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğiz. Hizmet ve eser siyaseti ile Sakarya’mız yürüyüşünü sürdürecek” dedi.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarına Serdivan’da devam etti. Kemalpaşa Mahallesi halkıyla buluşan Alemdar, burada coşkuyla karşılandı.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 2

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu programda, Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Sinan Düman yer aldı.

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 3

Başkan adayı Alemdar, program sonrası mahalle kahvehanesini ziyaret ederek, görüş ve taleplere kulak verdi. Akabinde Serdivan Mübadilleri Derneği’ni ziyaret eden Alemdar, Dernek Başkanı Aydın Cıngır ve üyelerle bir araya geldi.  

Başkan Adayı Yusuf Alemdar: “31 Mart’ta kazanan Sakarya olacak” - Sayfa 4

Kemalpaşa’nın desteğini artıracağına inanıyoruz

Programda konuşan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, “Cumhur İttifakı’na Kemalpaşa’dan her zaman olduğundan daha fazla destek bekliyoruz. Sizin bu coşkunuz, samimiyetiniz ve güzelliğinize teşekkür ediyorum. Serdivan’ı Sakarya’mızın göz bebeği yapan Yusuf başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizi Marmara’nın incisi haline getireceğine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.