USD 32,44
EUR 34,74
ALTIN 2.438,67
BIST100 9.916
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Adayı Osman Çelik: ''Eğitime destek boynumuzun borcu''

Yoğun temposunda her fırsat bulduğunda 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya gelirken, gençlere ve çocuklara ayrıca zaman ayırmaya büyük önem veren Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, okul ziyaretleri ile birlikte öğretmen ve öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Başkan Adayı Osman Çelik: ''Eğitime destek boynumuzun borcu'' - Sayfa 1

Müdür, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler ile görüşmeler gerçekleştirip, okulun faaliyetleri ve öğrencilerin yetenekleri ve ilgi alanları ile ilgili bilgiler alan Başkan Adayı Çelik, Mehmet Demir İlkokulu, Aydın Gürdamar Ortaokulu, Şehit Fethi Sekin ilkokulu, Serdivan Anadolu Lisesi ve Sakarya Anadolu Lisesi’nde sanattan kültüre, eğitimden spora, bilimden teknolojiye çocuklara yönelik verilen eğitimlerle ilgili detaylı bilgiler alıp fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Adayı Osman Çelik: ''Eğitime destek boynumuzun borcu'' - Sayfa 2

Her fırsat bulduklarında öğrencileri ziyaret ettiklerini belirten Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, "Okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile sohbet etme imkânı bulduk. Kendilerini hangi alanlarda geliştirebilmeleri için neler yapmaları gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bizimle her birini not aldığımız ve dikkatle dinlediğimiz taleplerini ve kıymetli görüşlerini paylaştılar. Bizler de eğitim alanında gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak adına göreve geldiğimizde belediye olarak imkânlarımız dâhilinde her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek vermek boynumuzun borcu" diye konuştu.

Başkan Adayı Osman Çelik: ''Eğitime destek boynumuzun borcu'' - Sayfa 3

Ziyarette Çelik’e, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı, Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları eşlik etti.