USD 32,24
EUR 34,74
ALTIN 2.393,98
BIST100 10.248
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Adayı Çelik, Vefa Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Çelik, vefa ziyaretleri dahilinde Yazlık eski Belde Belediye Başkanı Hikmet Say’a misafir oldu.

Başkan Adayı Çelik, Vefa Ziyaretlerine Devam Ediyor
12 Şubat 2024 | 13:23
Son Güncelleme:

AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı ve MHP Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin ile birlikte Say’ı evinde ziyaret eden Başkan Adayı Çelik konukseverliğinden ötürü teşekkür ederken, Yazlık eski Belde Başkanı Hikmet Say da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çelik’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Şükran Borçluyuz

Başkan Adayı Çelik, 1996 yılında Diyarbakır’da vatani görevini yaparken şehit düşen Mehmet Öztürk’ün ailesini ziyaret etti.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin tüm mukaddesatımız uğruna, milletimizin ve memleketimizin bekası için canlarını ortaya koyduklarını ve değerlerin en güzeli ile şereflendirildiklerini dile getiren Çelik; “Bu cennet vatanımız, bayrağımız ve tüm mukaddesatımız uğruna canını, kanını veren tüm şehitlerimize minnettarız. Gazilerimize de şükran borçluyuz. Bu fedakarlığın hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Sizler şehidimizin bize emanetisiniz. Yeriniz her zaman başımızın üzerinde olacaktır.” diye konuştu.