USD 32,94
EUR 35,76
ALTIN 2.529,05
BIST100 10.891
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Başkan Adayı Alemdar basınla buluştu

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, basın mensuplarıyla buluştu. Programda konuşan Alemdar, kısa zaman içerisinde projelerini açıklayacaklarını ifade ederek, “Hedefimiz, vizyonumuz ve yol haritamız belli. Şehrimize kazandıracağımız projelerimiz var. Bizler hizmet üretmek için hazırız, kararlıyız. İnşallah sizlerle uyum ve birlik içerisinde, hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz” dedi.

Başkan Adayı Alemdar basınla buluştu - Sayfa 1

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, basın mensuplarıyla buluştu. Gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Alemdar, yatay mimariden raylı sisteme ve kentsel dönüşüme kadar merak edilen soruları cevapladı. Milletvekili Ali İnci, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, BİK Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, AA Sakarya Bölge Müdürü Yücel Velioğlu, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, RATED Başkanı Remzi Adıyaman, DİJİMED Başkanı Ersin İbil ile internet medyası, televizyon ve gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve çalışanları katıldı.

Başkan Adayı Alemdar basınla buluştu - Sayfa 2

Sakarya’mız rekor oy oranıyla lider şehir olacak

Programda konuşan İl Başkanı Tever, “Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Yusuf Alemdar, Büyükşehir adayımız oldu. Bugün Taraklı ziyareti ile 16 ilçemizi tamamlamış olacağız. Biz Türkiye’deki tüm büyükşehirler arasında Yusuf başkanımızla rekor oy oranı elde ederek Sakarya’mızı 31 Mart seçimlerinden lider olarak çıkaracağız inşallah. Bu hafta içerisinde ilçe başkan adaylarımız belirlenecek ve 16 ilçede seçim maratonumuz süratle devam edecek” dedi.

Başkan Adayı Alemdar basınla buluştu - Sayfa 3

31 Mart yeni bir heyecanın başlangıcı olacak

Konuşmasında sağlıklı iletişim vurgusu yapan Milletvekili Ali İnci ise, “Şehrimizde Yusuf başkanımıza büyük bir sevgi ve coşku var. Gittiğimiz tüm ilçelerde bunu net bir şekilde görüyoruz. İnşallah bu sevgi artarak devam edecektir. 31 Mart yerel seçimleri bizler için yeni bir heyecanın başlangıcı olacak. İnşallah bu heyecanımızı siz kıymetli basın mensuplarımızla en sağlıklı iletişimi kurarak şehrimizin insanına en doğru şekilde aktaracağız” dedi.

Başkan Adayı Alemdar basınla buluştu - Sayfa 4

Bizim yarışımız bir bayrak ve dava yarışıdır

Programa katılan basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Alemdar, “Kısa bir süre önce Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklandım. Her şeyden önce şunu ifade etmek isterim ki biz en başından itibaren bir söz söyledik; bizim yarışımız bir bayrak ve bir dava yarışıdır. Ben bu vesile şehrimize hizmet etmiş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.